“Famílies i escola”, un programa educatiu per a pares i mares

Famílies i escola

Amb l’inici del nou curs escolar ha tornat a la televisió “Famílies i escola”, un programa didàctic destinat íntegrament a la formació de pares i mares i realitzat amb el suport de l’àrea d’educació de la Diputació de Barcelona i la Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Ensenyament Secundari de Catalunya (FAPAES).

“Famílies i escola”, que ja va per la quarta temporada, s’emet en diversos canals de la Xarxa de Televisions Locals. Tanmateix, les temporades anteriors i els capítols nous ja emesos es poden visionar a la web del programa.

Segons els seus creadors, el programa és una escola de pares i mares en format televisiu que ofereix informació i eines per dur a terme les tasques educatives quotidianes. El seu objectiu és aportar propostes útils per resoldre els problemes de les famílies en el seu dia a dia i anar més enllà de les discussions teòriques d’experts en educació.

Fotograma de Famílies i escola

Fotograma de Famílies i escola

Cal destacar el to amè del programa, on en cada programa una família exposa les seves inquietuds sobre aspectes de l’educació dels més petits. El pares i mares reflexionen sobre el tema tractat i exposen els seus dubtes a un especialista. El presentador del programa, Joan Carles Fòlia, presenta la temàtica de cada programa i dona ritme a les intervencions dels convidats. Al final de cada edició es fa un recull de les conclusions extretes.

Alguns temes que es tracten aquesta temporada són: educació i esport; impuls de la lectura; adolescència; educació sexual; activitats extraescolars; discapacitats; talent; educació per l’oci, i respecte per la individualitat dels fills.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s